Tarieven

Voorwaarden

Afzeggen van een afspraak
Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Binnen 24 uur wordt de afspraak alsnog gefactureerd. Een coachingstraject duurt gemiddeld 7 tot 9 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag zijn meer of minder gesprekken mogelijk.

Belastingaftrek mogelijk
Voor particulieren is coaching als ‘scholingskosten ’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of dat het leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.

Zakelijk

Coaching
De kosten voor een intakegesprek zijn €70,- (exclusief 21% btw en vervoerskosten). Dit gesprek duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier en het gesprek zal op uw locatie plaatsvinden. Een goed intakegesprek legt direct de basis voor een succesvol eindresultaat en tijdens dit gesprek kan ook worden aangegeven of wij samen verder gaan met het vervolgtraject.
Vervolggesprekken kosten €130,- per sessie (exclusief 21% btw, en bijkomende kosten vervoer en verhuur van externe locatie). De vervolggesprekken kunnen plaatsvinden op een externe locatie of in-company. Betaling van de factuur binnen 30 dagen.

Teambuilding en Gastdocent
De prijzen voor Teambuilding en Gastdocent zijn op aanvraag.

Particulieren

Coaching
De kosten voor een intakegesprek zijn €50,- (inclusief 21% btw). Dit gesprek duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. Een goed intakegesprek legt direct de basis voor een succesvol eindresultaat en tijdens dit gesprek kan worden aangegeven of wij samen verder gaan met het vervolgtraject.

Vervolggesprekken kosten €80,- per sessie (inclusief 21% btw).
Wordt coaching vergoed door je werkgever? Dan geldt het zakelijk tarief. De gesprekken vinden plaats op eigen locatie in Schagen. Een sessie duurt 1 uur en je ontvangt na afloop van elk gesprek een factuur per e-mail. Betaling van de factuur binnen 7 dagen.

Vervolggesprekken voor studenten kosten €60,- per sessie (inclusief 21% btw).