• Als coach daag ik jou uit om je intentie om te zetten in daadkracht. Samen met jou onderzoek ik hoe je dit kunt bereiken. Tijdens dit onderzoek vind ik het belangrijk dat jezelf aan het stuur zit, want op deze manier vergroot jij je eigenaarschap en kom je snel tot oplossingen.

  Graag nodig ik je eerst uit voor een intake gesprek, omdat ik het belangrijk vind om je te leren kennen. Nadat het duidelijk is waar jij aan wilt gaan werken, maken wij een afspraak over het vervolgtraject.

  Mijn doelstelling in de meeste coachingstrajecten is gericht op gedragsverandering van de coachee in zijn/haar dagelijkse praktijk. Of het nu gaat om effectiever omgaan met werkdruk en stress of om de eigen mening concreet en duidelijk te verwoorden, in alle gevallen is het de bedoeling dat de coachee zich in de praktijk anders gaat profileren.

  Ik bekijk daarom de ontwikkeling van mensen graag op zes niveaus: gedragsniveau, omgevingsniveau, mentaal niveau, emotioneel niveau, fysiek niveau en zingeving niveau. Op deze manier krijg ik als coach meer inzicht in het proces van gedragsverandering en de leerprocessen die hierbij horen.

  Gecertificeerd

  Ik ben gecertificeerd volgens de richtlijnen van NOBCO en EMCC en werk volgens de Ethische gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches NOBCO.

  Online-Coaching